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Use of Credit Cards

Credit cards shall be obtained only by approval of the Board.  At the discretion of the superintendent or
principal, employees and Board members may, in the process of doing district business, use district credit
cards.

District employees or Board members using the card must review and agree to the terms and conditions by
signing the district Visa Cardholder Agreement prior to using the card.

END OF POLICY

Legal Reference(s):

ORS 332.107 ORS 652.610(3)

Or. Gov’t Standards and Practices Comm’n, Advisory Opinion 01A-1007 (Aug. 29, 2001).
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http://policy.osba.org/orsredir.asp?ors=ors-332
http://policy.osba.org/orsredir.asp?ors=ors-652

